Verzendingen

Standaard verzending

Bij LivoloLed worden alle standaard bestellingen binnen Nederland verzonden via PostNL. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een brievenbusstuk en een pakketzending. Bij een Pakketzending krijgt u altijd een Track & Trace code. Zo kunt u altijd zien wanneer uw bestelling wordt geleverd. U vindt de Track & Trace code in de bevestigingsmail. Brievenbuspost heeft geen Track & Trace code.

LET OP! Heeft u binnen 3 werkdagen uw bestelling nog niet ontvangen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor u uit wat de status is van uw bestelling.

Niet thuis? Geen probleem!

Bent u niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem. De postbode probeert het pakket af te leveren bij uw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vind u een 'niet-thuis-code'. Ga naar www.mijnpakket.nl, vul de code in en geef aan waar en wanneer u uw bestelling bij de tweede poging wilt laten bezorgen. U kunt dit aangeven tot 22.00 uur.

U heeft dan de keuze uit één van de volgende opties:

·         Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).

·         Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.

·         In de Pakketautomaat op zeven grote NS-stations.


Bezorg adres

Het adres wat u bij uw bestelling heeft doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk uw afleveradres. Mocht u toch graag een ander afleveradres willen dan uw eigen adres, geef dit dan aan bij uw bestelling. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld het pakketje wilt laten bezorgen op uw werkadres. Wilt u liever uw bestelling op een PostNLservicepunt afgeleverd hebben dan is dit ook geen probleem. Selecteer op de track and trace pagina uw gewenste afhaallocatie en bekijk meteen wat de openingstijden van dit postkantoor zijn.


Verzendkosten

Standaard verzending binnen Nederland (€6,95)

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaalt u een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €75,- wordt een standaard verzendbijdrage van €6,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,- is verzending gratis. Mocht u meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij volledige retournering van uw bestelling ontvang u, naast het aankoopbedrag, ook de volledige verzendkosten terug. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.


Levertijd

De levertijd van een bestelling bedraagt gemiddeld 1 werkdag binnen Nederland. Producten die voorradig zijn waarvan de betaling is ontvangen en op werkdagen vóór 17:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Bestellingen ná 17:00 uur en in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

© 2017 - 2023 LivoloLED | Livolo Nederland B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel